Bara Barnrum

Första doppet i helgen?!

Det varma vädret gör oss alldeles vimmelkantiga av lyckan, och nu hoppas vi på att det håller i sig – trots att det vankas helg. För visst kan den där solen vara lite taskig, lysa som mest när man jobbar och vila som bäst när man är ledig?

Vi tänkte i varje fall tävla ut några megasköna badlakan till alla er badgalna som snart ligger i plurret halva dagarna!

Lägg en kommentar och berätta vad ni ska göra i sommar. Ge tips på ert bästa smultronställe i Sverige!

Färger och mönster varierar på badlakanen, så vinnarna kan få helt andra utföranden än på bilderna nedan.

Kör på och simma lugnt!

Trevlig helg på er alla!/Moa

 

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  17 Kommentarer
 1. Petra skriver:
  !

  Mobackes i Bollnäs, Hälsingland är ett supermysigt ställe med vackra blommor, god mat och massor av inspo!

 2. Mia skriver:
  !

  Vi åker till norra öland varje sommar. Vi har (peppar peppar) alltid tur med vädret. Äter kroppkakor och ligger på underbara stränder. Vi bor vid böda hamn och i samhället finns ett fantastiskt kafferosteri, kaffestugan, där vi varje morgon äter en fantastisk frukost. Med supergott kaffe såklart!

 3. Lina Lundborg skriver:
  !

  Sammaren ska jag spendara på västkusten med min fina familj. Åka bår, fiska krabbor och bo i tält står på schemat. Ett av mina bästa smultronställen är Siggesta Gård utanför Stockholm. Underbart ställe för hela familjen att spendera en söndag på.

 4. Möbler skriver:
  !

  Jag ger företag alla veckor bort två, då jag rasslande sälta, inklusive min raring fläck Mösseberg äventyrare i Falkirk. Dur för både barn och vuxna, channelize längs en semester och uppfyller hela dagen. I ökningen riktigt nära affärsrådgivning eftersom det är allt obegränsade!
  Möbler

 5. Emma i Stockholm skriver:
  !

  Jag ska stanna i stan och föda barn! Stockholm, mitt smultronställe är världens bästa sommarstad. På Södermalm där vi bor är vi omringade av grönskande parker – och badar gör vi från Årstavikens klippor.

 6. nathalie skriver:
  !

  Eftersom vi har en ny liten bebis så åker vi inte utomlands i år. Vi kommer istället njuta av sommarsverige i all sin skönhet. Hoppas på bra väder. Hyra en liten stuga och sola på klipporna på västkusten. Annars är mina smultronställen Söderhamns skärgård, fårö och gotlands östkust. På gotlands östkust finns en liten strand dit kan enbart kommer om man klättrar ner för ett stup och genom ett snår. Där är så otroligt vackert och garanterat ensamt.

 7. Maria Gustavsson skriver:
  !

  Under två månader ska vi vara föräldralediga både jag och min sambo, vilket betyder att vi kommer få en massa härlig tid tillsammans med vår lille pojk. Vi ska spendera tiden nere i vårt alldeles egna smultronställe, vårt sommarhus i Småland. Det blir den första sommaren för vår älskade unge, en sommar som kommer att bestå av renovering, mys,loppis, bad, god mat och härliga släktingar och vänner.

 8. Malin skriver:
  !

  Så fort sommarlovet drar igång så ska picnikkorgen packas. På stranden vid Stenshuvud här på Österlen växer det skuggande träd i strandkanten, en Bäck rinner porlandes ut från skogen ner i havet och kossorna strosar fritt på den gylle sanden. Att vara två är perfekt här. Sol, vind och vatten.

 9. Helen Westerling skriver:
  !

  Jag ska jobba alla veckor utom två så då ska jag verkligen njuta, bl a på mitt smultronställe Mössebergs djurpark i Falköping. Toppen för både barn och vuxna, ta med picknickkorgen och stanna hela da´n. Dessutom riktigt bra budgettips eftersom allt är gratis!!

 10. Sara skriver:
  !

  Mitt smultonställe är Varamobaden i Motala. Lång, vit sandstrand och långgrunt, perfekt för barn. Enda nackdelen är att vattnet alltid är kallt i Vättern.

 11. sofia skriver:
  !

  Jag och min familj försöker varje sommar upptäcka ett nytt smultronställe, letar efter badplatser vi inte har varit på och frågar vänner och bekanta om tips, kollar i lokaltidningen på lantstället, snokar oss fram till nya upplevelser. det finns så mycket, tar aldrig slut!

 12. Elisabet Andersson skriver:
  !

  Wherever I lay my hat och får sola på rygg
  bara jag får vara ledig och slippa mygg
  i en sommarklänning känna mig riktigt snygg
  är det en bit av sommarn kvar är jag trygg!
  Gotland är en favorit, med känsla av utland
  men smultronstället HEMMA är bara bäst ibland!
  Men visst vill man ligga på en härlig strand
  och helst med någon också gå hand i hand …

 13. veronica sandström skriver:
  !

  Hos Farmor är ett smultronställe där kan man bada i sjön & plocka smultron i trädgården.
  Där kan man bara vara utan en massa måsten.

 14. Emma P skriver:
  !

  Mitt bästa smultronställe är inte resorna till långt bort-i-stan eller nödvändigtvis på sommarstället. Det bästa stället är på en filt i en lekpark med hemgjord pastasallad, färsk frukt och hembakt bröd. Jag och mina barn äter med fingrarna och njuter av att leka utomhus utan fleecejackor och varma skor! Smultronställen blir där man gör dem!

 15. Emma Eriksson Ljunggren skriver:
  !

  Vi gör en roadtrip som vanligt och hälsar på vänner runt om i Sverige som man inte träffar så ofta. Mina smultronställen då är alla loppisar ute i sommarsverige, det kan vara det absolut roligaste som finns att stanna vid nån liten handtextad skylt in the middle of nowhere…

 16. Mimm skriver:
  !

  Smultronstället heter just Smultronstället och ligger i Söderköping. De har glass i stora lass som med fördel intas längs med kanalen medan man betraktar vackra sekelskifteshus och de små båtarna som puttrar fram.

 17. !

  Vilka härliga badlakan!
  Vi inleder vår semester vid midsommar och då packar vi bilen full och åker till Gotland. Min pappa träffade en ny kvinna för några år sedan och hon äger två hus på en lummig strandtomt i Slite. Slite är en liten trevlig stad med inte alltför mycket människor och där är alldeles underbart. Vi stannar i lite mer än två veckor, tiden står stilla och vågorna skvalpar mot stranden. Som jag längtar.