Bara Barnrum

Alla Balla Kalas!

Hej igen! Jag har gjort en bok tillsammans med mina vänner Ann Söderlund och Isabelle McAllister – den heter Alla Balla Kalas och finns nu att köpa på Ica för BARA 49 kr!!! Så om ni ska ha kalas i sommar eller bara vill ha lite roliga tips om pyssel, tårtor eller lekar – spring iväg och köp er en bok… den är värd vart endaste krona! Här kommer lite smakprover! Kram Christina

Gör egna vimplar. Lätt som en plätt!

Monsterkalas med läbbigt krubb!

Massa kul pirat-lekar för alla åldrar.

Sommarens höjdare: Cirkuskalas! Sy roliga stassar och få tips om alla tokiga lekar.

Bjud på barnens (och de vuxnas) favoriter! Enkla tips om bästa tårtorna och roligaste bakverken.

 

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  3 Kommentarer
 1. Lina skriver:
  !

  Ja! Jag blev så glad när jag såg boken på lokala Icabutiken på Gotland. Och precis då planerade jag ett litet litet barnkalas och jag har bläddrat i boken varje kväll sen jag köpte den. Den är så fin! Underbara bilder och fina tips. Kommer att använda många av dem för att göra varje dag lite mer kalas.

 2. Linda skriver:
  !

  Kul, jag ska genast kolla på Ica Hallstavik! Hurra!

 3. !

  Ska skynda och fynda den! :)