Bara Barnrum

Vinn Alla Balla Kalas boken!

Vi kör en lite utlottning så här mitt i juli… Skriv en kommentar om ditt bästa kalastips och du är med och tävlar om Alla Balla Kalas boken (värde 49 kr). Lycka till!

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  8 Kommentarer
 1. !

  [...] Petra som vann en Alla Balla Kalas bok! Här är Petras [...]

 2. Fredde skriver:
  !

  Istället för att så populärt ge bort färdiga presentpåsar till alla barn är det roligare att barnen själv får pyssla ihop och lägga ner pysslet i påsarna för att ta med hem. Ex klippa ut klippdockor, tillverka armband eller likn.

 3. Malin skriver:
  !

  Många fina kalasiéer!

 4. Malin skriver:
  !

  När vi har kalas får alla rita ett självporträtt innan de går hem, som födelsedagsbarnet sedan får spara. Det är en kul aktivitet på kalaset och fantastiskt kul att titta på längre fram. Ibland byter vi så att alla får rita födelsedagsbarnet, kul med 10 varianter av samma person!

 5. Petra skriver:
  !

  Häng upp dricksflaskor i ett träd som barnen får plocka ner. Man kan också använda en vit tuschpenna för att skriva barnens namn på flaskorna/glasen så att de inte blandas ihop.

 6. Jessica Hellström skriver:
  !

  Duka kalasbordet med ritpapper istället för vanlig duk, det finns att köpa ritpapper på rulle, då kan barnen (och deras föräldrar) få utlopp för sina kreativa sidor, det är jätteroligt att rita och ännu roligare att göra det direkt på bordet och tillsammans!

 7. Nina Hedberg skriver:
  !

  Häng upp gardiner i ett träd så det bildar en koja, lägg en stor filt och vips så har det blivit en kalaskoja som garanterat är uppskattad.Låt sen barnen vara med och duka, blåsa ballonger, hänga upp flaggor och inreda mysigt.

  Tack för en bra tidning! Glad sommar.

  Mvh Nina

 8. Lina skriver:
  !

  Boken som jag sträckläste först kvällen av min Gotlandssemester efter ett besök på Ica. Alldeles underbar! Alldeles alldeles underbar!