Bara Barnrum

Jag blir tokig…

… när jag ser mini rodinis nya kollektion. Allt är så fint, jag vill köpa allt till mina barn, ALLT! Från och med idag kan du surfa in här och shoppa loss bland den nya höstkollektionen. Ååååå jag blir tokig, som sagt! Soliga sommarkramar /Christina

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  10 Kommentarer
 1. custom essays skriver:
  !

  Good post! I really like it.

 2. !

  An unusual review! He greatly expanded my horizons!

 3. tillbakadaralltborjade skriver:
  !
 4. hannah Lindberg skriver:
  !

  Tips:
  Såg att man kunde vinna barnkläder här:
  http://www.facebook.com/OiiDesign

 5. Hannah Lindberg skriver:
  !

  Hej bloggen!
  Vore kul om ni kunde skriva om sängar här, har så svårt att hitta en bra säng till min son. Vad har man för säng efter att barnet sovit i spjälsäng? Växasäng? Känns så stor för en 3 åring tycker jag och min man. Finns det något innan eller vart hittar man en växasäng som inte känns som Atlanten när man lägger ner sin lilla diamant i den. Vore kul om ni visade lite sängar och tips om hur man kan få dem att bli mysiga och trivsamma för de små. Tack för en bra tidning och fortsätt med allt bra ni gör. Glad prenumerant!

 6. Klara skriver:
  !

  Tröjan med katter på var ju verkligen så fin. Skulle vara kul om ni hade en tävling så vi läsare kunde vinna kläder från olika barnmärken någon gång. Gillar mini rodini, Tuss, mini a ture, kiss a frog, acne jr, appaman mfl.

 7. Lena skriver:
  !

  Jag älskar orm-stassen! Ska min son Noel få till 2 års dagen. <3

 8. Jossan skriver:
  !

  Jag blir också tokig! Ska direkt kolla in!
  Tack J.