Bara Barnrum

Donna älskade Donna

Nu kommer sista nyheten från Parismässan Masion & Object. Donna Wilson, jag tror jag älskar allt hon gör! Här kommer bilder från hennes monter. Lite nyheter och lite som vi redan gillat. Ooooooh vad fint det är! Tack Donna! /Christina

Lite lyckligare blir man!

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  4 Kommentarer
 1. Frnando skriver:
  !

  Vilken super te4vling! Jag e4r med, har le4nkar fre5n min blogg: linaslivord.blogspot.com. Sedan har jag glailt samt bjudigt in ve4nner pe5 facebook :) Nu he5ller jag tummarna pe5 att turen finns vid min sida :)

 2. !

  Read was interesting, stay in touch……

  [...]please visit the sites we follow, including this one, as it represents our picks from the web[...]……

 3. !

  I enjoyed the information lot. Thanks for sharing this information.

 4. my essay 4 u skriver:
  !

  Wow. I adore handmade thing. Realy cool!

 5. lo skriver:
  !

  Älskar också allt hon gör! /Lo