Fingerspitzengefühl

Rabarberplatta

Många har väl sett eller gjutit egna fågelbad med hjälp av rabarberblad och betong men jag provade att göra en trampsten i stället, jag blev väldigt förtjust i resultatet, det passar så bra till våra grusgångar. Nu funderar jag bara på om det kommer att se fånigt eller fint ut med fler runda plattor med rabarberblad i.

Att göra den var i hur som helst väldigt enkelt. Jag oljade botten på en likadan (fast något mindre) korg som blommorna på översta bilden växer i. Sedan valde jag ett lagom stor rabarberblad, oljade baksidan och la det med baksidan upp i korgen, hällde på betongen, skakade lite försiktigt för att få ur de största bubblorna och väntade och vattnade tills betongen hade härdat klart.

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*