Fingerspitzengefühl

Elbjudande

 

 

Elfirman som min lillebror jobbar på ställer ut på Hem & Villa-mässan i Göteborg nästa helg 27-30 oktober. Jag har fått ett par fribiljetter och nu tänkte jag dela med mig av dem.

Om du vill ha en biljett (eller två) så skriv en kommentar innan fredag så lottar jag ut och skickar iväg biljetterna då.

Brorsan är föresten ingen vanlig elektriker han är också hotell Avalons lilla huselektiker. Under mässan kan alla som besöker Elcenters monter tävla om en övernattning för två och en fyrarätters middag på Avalon Hotel. Bara det gör ju att mässan är värd ett besök.

 

 

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  5 Kommentarer
 1. Clara skriver:
  !

  Det vore kul att vinna, den mässan skulle jag gärna gå på!

 2. Inger skriver:
  !

  Mysig hörna och mysig tjej.

 3. Sofia skriver:
  !

  Jag chansar att det är nu på fredag som du menar… Men förmodligen inte. Jag bor ju ändå i Gbg :)

 4. Lotta skriver:
  !

  Låter kul! Har aldrig varit på den mässan faktiskt!

 5. Ellinor skriver:
  !

  Hej Johanna,
  Jag har letat här på bloggen efter dina inlägg om panduroutmaningen du gjorde för något år sedan. Vi är väldigt julklappspysselsugna här hemma och jag minns att du hade många bra tips! Jag har ränknat ut att de måste ligga på din gamla FL-blogg, kan man hitta den någonstans eller skulle du ha något emot att bidra med några tips igen?

  Allt gott
  Ellinor