Fingerspitzengefühl

djurliv

Får inte nog av djur, vill ha dem överallt. Det här är de nyaste tillskotten.

Fåglar från H&M Home och flughalsband från anyhow.se

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  3 Kommentarer
 1. !

  Har hamnat i djurparken jag också. Är fortfarande barnsligt förtjust i ugglor…och bambi…och kaniner…och för att inte tala om ekorrar. Annars tror jag att elefanter är min favorit när det gäller inredning.

 2. Jossan skriver:
  !

  Ja, superdupersöta kuddar! Jag hann inte köpa innan de tog slut, men jag hade spanat in ugglan tidigare, fin! :) Kolla in mina pippi-smycken på http://www.jvalleytwig.se förresten om du gillar sånt :) Ha det bra!

 3. Malin skriver:
  !

  H&M Home har faktiskt mycket fina saker. Jag gillar ugglan skarpt!