Fingerspitzengefühl

nya rum

Nu för tiden finns jag mest på Instagram, fingerspitzengefuhl heter jag där såklart. Och även om det inte händer så mycket här så händer det saker i verkligen.

Vi har till exempel äntligen tagit tag i tjejernas rum och nu har ett rum blivit två. På lördag fyller Alma elva och hon får ett eget rum i födelsedagspresent.

 

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  2 Kommentarer
  1. !

    That article is so interesting and makes a very nice image in my mind. Thank you for sharing this info with us!

  2. Alfonso Payne skriver:
    !

    Mitt liv finns sedan 2006 i Mora. Har totaltrenoverat ett vitt drömhus tillsammans med maken Stefan. Vår ögonsten och dotter heter Stella och är född i oktober 2009. Till familjen hör även katterna Isis, ragdoll, och Ramses, norsk skogskatt och perser. Skriva gör jag både här och på jobbet. Jobbar som lokal- och matredaktör på Dalarnas största gratistidning. Mat är min absolut största passion i livet och jag har hemliga drömmar om egna kokböcker och en gård med både djur och egna odlingar. Annars hänger jag gärna med goda vänner, shoppar, läser och kommer med jämna mellanrum igång med träningen. Här får du läsa om allt från viktiga samhällsfrågor till rätt lipglossnyans. Och det är nog så jag är.