Isabelles blogg

Malmö- I’m in love!

Visst säger konstant:
-hemma i Sverige bla bla bla, när jag hänvisar till något hemma i Sverige och det är stort omöjligt att inte härma Skånska. (Ännu värre när jag sitter typ bredvid robin från Robins talkshow och bara hör han härma Zlatan. Alltså det gör han inte på jobbet men jag ser honom och hör honom från tvn men i mitt huvud. Hänger ni med?)
I alla fall. Jag diggar Malmö och Skåne stenhårt so far. Det är lite skitigare mer blandat och inte så skitnödigt som hemma. Känns inte som jag sett en enda modebloggare så här långt. Alla gamla industribyggnader som blandas med gamla konstiga affärer och handskrivna skyltar. Sånt som helt är utrotat i Stockholm. Sen havet och känslan av möjlighet med bron så nära. Allt är nära.
Hur ska detta sluta?

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  6 Kommentarer
 1. angelica skriver:
  !

  word sista! om det blir Sverige igen så kanske det blir Malmö för mig…känner mig lite över Sthlm av tusen anledningar…

 2. sara skriver:
  !

  och Korvhuset! och Sopstationen! och Skogslekplaten! och Rörelselekplatsen! Och Liebling! och Tapetorama!

 3. sara skriver:
  !

  mer tips: pastaluch på Di Penco, gå sedan till spindellekplatsen i Pildammsparken. Glass på Dolce Siciliana och sedan ner i källaren på Oasen blomsteraffär och sedan Partyland! .

 4. Lotta skriver:
  !

  välkommen till malmö! här finns så mycket du inte få missa; käka lunch på atmosfär, titta in på chique (second hand affären på kärleksgatan), fika på lilla kafferosteriet är mina tre bästa tips just nu.

 5. !

  jag har sagt det förr… flytta hi!!!

 6. sara skriver:
  !

  ja precis så älskar man malmö. vi bor i stadsdelen Kirseberg här är det ännu mera så. Vanligt folk, riktiga ungar av alla de slag och hundlortar och stockrosor…jag gillar det. för mig är det frihet.