Isabelles blogg

Nu kan ni söka till Fixa Rummet 2011

Nu ligger sökformuläret uppe på SVTs hemsida för er som är intresserade av nästa säsong av Fixa Rummet!

http://svt.se/2.149711/kol_sok_-_formularet

Det går alltså BARA att söka via denna länk.
Och anmälningstiden går ut den 27 februari.

Jag är så glad för att många av er kommenterar och mejlar mig men jag kan inte hjälpa er på det sättet.

Lycka till nu så kanske vi ses snart!

Isabelle

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  55 Kommentarer
 1. alwa skriver:
  !

  hej igen. jag skriver många gånger för jag kommer på så mycket äfter jag har skrivit. mitt rum är urtråkigt så jag vill att du kommer. hoppas vill komma till mig från alwa

 2. alwa skriver:
  !

  HEJ ISABELLE JAG VILL GÄRNA ATT DU KOMMER OCH FIXAR MITT RUM HOPPAS DU KOMMER OCH MITT RUM ÄR JÄTTE TRÅKIGT FRÅN ALWA

 3. alwa skriver:
  !

  jag vill gärna att du fixar mitt rum snälla :)

 4. nabila skriver:
  !

  HEEJ Isabelle jag heter nabila och är 10 år och min lille bror heter younis och är 7 år och vi vill byta färger i våra run det är så trist nät man kommer in min lille bror (younis) vill ha rymd tema, och jag (nabila) vill ha lime’ färg på väggen och bilder på djutr på taket . SNÄLLA ISABELLE VI HOPPAS DU KAN HJÄLPA OSS ????

 5. tuva skriver:
  !

  Hej jag heter Tuva och är 9år.Jag vill att du ska hjälpa mig med mitt rum.Jag har aldrig något att göra på rummet,tapeterna är trasiga.Hjälp mig Isabelle.karmiz tuva

 6. rickard skriver:
  !

  hej isabelle mitt namn rickard jag är 17 år mitt rummet glamma rum ja vill ha bowilng tema röda väggar och take grön
  sen vill jag ha kan du hjälpa mej i mrogon det ska bil hämlig är det ska bil karla är mamma komma hem :? ??????

 7. Ella Terzin Incegul skriver:
  !

  Hej Isabelle.Mitt namn är Ella jag är 9 år.Mitt rum var ett gammalt lekrum innan jag fick rummet.Mina väggar är för det mesta slitna och vita.Jag har en massa saker i mitt rum som tar jätte mycket plats jag har inte ens ett ordentligt skrivbord i mitt rum som jag kan göra mina läxor på.Jag vill ha ett bättre rum kan du hjälpa mig????????

 8. Angelica skriver:
  !

  Hej isabelle!! Jag heter Angelica och är 10 år mitt rum har så fula tapeter! Jag har ett skrivbord men jag får inte plats där för jag har bara saker på det mina skåp är fulla men jag har rensat dom. Jag gillar Djur men framför allt ÄLSKAR jag hästar jag rider. Är det möjligt att jag isåfall kunde få ett hästrum?? Jag bor i Knivsta ( ganska nära uppsala och 1 och en halvtimme från stockolm! ) Jag är aldrig i mitt rum utom när jag ska sova (såklart) Det är så fult!! Jag vill jätte jätte jätte jätte jätte o.s.v gärna komma med SNÄLLA ISABELLE HJÄLP MIG!!!
  P.S Ingen får veta något innan det är klart!! :) :):):):):):):):P Jag kommer inte på något annat än det jag sagt men du kommer nog på!!

 9. !

  Heej Isabell jag är en tjej som älskar djur men min pappa har sakt att han ska fixa ett eget rum till mig jag har alltid delat rum med min syster men hennes rum är klart nu men jag sover där en då för jag har inget eget rum snälla Isabell hjälp mig jag utmanar dig.
  P.S min pappa får inte veta någonting

 10. ingeborg skriver:
  !

  hej!!!isabell jag vill ha mer färg på mina fula tråkiga väggar och en hund koja till min nya hund paris jag önskar mig en hängmatta med flufiga kuddar en hund tapet och mer hund aktitrum snälla kom och hjälp mig mamma har aldrig tid att hjälpa till mer i mitt rum …..
  snälla hjälp mig jag vill att min hund ska trivas hos mig!!!!!!!!!!!!!!!!1

 11. Manda skriver:
  !

  Hej!Jag heter Manda och är 9 år.Jag har ett ganska så fint rum men tycker inte det passar min stil. Jag vill gärna ha hjälp med det här.Jag hoppas du kan hjälpa mig med det här.

 12. Alexandra Bergqvist skriver:
  !

  hej fixa rummet jag skulle vilja ha ett mysigare rum och roligare att vara där snälla kan du komma och hjälpa mig och jag är 8 år och bor i nykroppa i värmland

  Mvh alexandra bergqvist

 13. Anton Andersson skriver:
  !

  Hej! Jag heter Anton, är 8 år, bor i Sunne. Jag Skulle behöva hjälp med mitt rum. Jag gillar racer- och lastbilar o drömmer om att få sova i en racerbil. Jag gillar också delfiner. Snälla Isabelle kom hem till mig. Hälsningar Anton

 14. Ida och Julia skriver:
  !

  Hej! vi heter Ida och Julia! vi vill ha hjälp med vårat klassrum! Det finns inga roliga saker och färgerna är också jättetråkiga. Vi bor i västragötaland i falköping! våran skola heter mössebergskolan! vi är 9 år och går i 3b!
  SNÄLLA KOM OCH HJÄLP OSS!!!!! :( från ida och julia :)

 15. melissa skriver:
  !

  hej vart söker man in jag vill gärna att du kommer hem till mig och fixar rummet

 16. alva skriver:
  !

  hej iasbell!
  Jag heter Alva och är 10 år. vi har precis flytat till rönnäng på ön Tjörn på västkusten. Jag har ett jätte tråkigt rum, det är grått och tråkigt och jag vill ha en (vit tapet med en puss mun på) om det finns jag kan inte hitta på mer saker men om du kommer så kommer du säkert på nåt som jag kan ha på mitt rum jag har två små bröder som är 7 och 5 år

 17. Tilda Borg skriver:
  !

  Hej Isabell nu har vi flyttat och jag har fått världens Tråkigaste rum med orange tapet.Mina syskon får en massa saker men jag får ingenting!! snälla hjälp mig isabell

  mamma cathrine,pappa jörgen och sen har jag två småsyskon och två stora syskon snälla hjälp mig det är fruktans värt
  lassbovägen 15 B i hedemora dalarna
  jag är 10 år

 18. Tilda skriver:
  !

  mitt rum är tråkigt. SÅ jag blir borta och leker med kompisar. Jag är alldrig där på dagen… Mina kompisars rum är fina men mitt rum är en liden dammhög! tack Isabelle // Tilda H Trumslagar vägen 17 i vintrosa Mamma: Anna-karin pappa : morgan bror : samuel

 19. Wilma lind skriver:
  !

  Hej! Jag tränar konståkning varje dag. Det gör att min mnamma som skjutsar mig aldrig har tid att fixa mitt rum. Lägenheten är jättefin, men mitt rum är tråkigt och blir aldrig klart. Jag heter Wilma Lind och bor på Regeringsgatan 78 i Stockholm. Min mamma heter Helena och hennes mobilnummer ät 073-6129258.
  Wilma,, är 8 år

 20. IDA BALOG skriver:
  !

  jag bor i hylte bruk tosgatan 2c 31434

 21. ida balog skriver:
  !

  HEJ JAG HETER IDA JAG HATAR MITT RUM MITT RUM HAR ORANGE TAPET OCH ETT SÖNDRINGT SKRIV BORD SNÄLLA HJÄLP MIG ISABELLE

 22. Emilia Nilsson skriver:
  !

  Hej! jag heter Emilia och tycker att mitt rum inte är fint längre jag vil ha hjälp av dig.Jag har sett alla pogram av fixarummet och dom är jätte bra och rummen bler jätte fina.Jag bor på hittarp 2111 i glimmåkra.snälla hjälp mig!!!

 23. Linnéa Johansson skriver:
  !

  Hej !! Jag skulle jätte gärna vilja att du kom hem till mig´oxh fixade mitt rumm som jag inte är nöjd med som min pappa tyckte jag skulle ha !! Jag bor på Gladabergsvägen 61 i örebro !! Hoppas att du ser detta !!Kram Linnéa!!

 24. Caroline Lichtenstein skriver:
  !

  p.s mejlen är carli01@live.se

 25. Caroline Lichtenstein skriver:
  !

  Hej jag skulle vilja fixa till mitt rumm.Så du kanske kan hjälpa mig? jag vill ha vampyr tema jag vill sova i en form av vampyr kista.
  du kanske kan mejla mig för mer information.
  mvh Caroline

 26. my hagert skriver:
  !

  HEJ HEJ ISABELLE JAG VILL HA ETT RUM MED MASOR AV HÄSTAR OCH JAG KAN INTE GÖRA allt själv snäla hjälp mig.jag är 8 år mvh my

 27. !

  HEJ ISABELLE IGEN GLÖMMDE SÄGA.PS MÖBIL NUMBER:0736675515.ÖNSKAR ATT JAG FÅR MITT DRÖM RUM.PS JAG ÄR 6 OCH MIN BROR SOM JAG DELAR RUM MED HETER EMMANULE HAN SKA OCKSÅ HJÄLPA TILL.HAN ÄR 9.OBS!!! LÄGER I MASMÅ!

 28. KAMSI skriver:
  !

  HEJ ISABELLE JAG HAR ETT TRÅKIGT RUM.MAMMA VET INTE ATT JAG SKRIVER TILL DIG.JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE UT TILL RUMDEN.HELST SKA DET VA SVART MED GULA PRICKAR OM DET FINNS.OCH DET SKA VA PLANETER OCKSÅ.SNÄLLA.

 29. Nellie Liljehammar skriver:
  !

  Jag heter Nellie.Jag skulle vilja ha mitt rum rosa och helst rosa lurvig tapet.(om de finns)Och en koja i mitt rum.Och helst i taket.Jag gillar musik och dans.Jag har en garderob i mitt rum som är inbyggd.Dels ett sminkrum eller målar-rum.Just nu är mitt rum i någon gul tapet som inte jag vill ha.jag skulle vara super glad om jag fick ett nytt rum.Och en klätter vägg.(jag vill ha mycke hihi).Jag är 8:a år jag ska bli 9:år.vi kanske ses hej då !Min pappas nr är här:070-233 65 64.Adress:Dragspelsv.24 Stad:Arboga

 30. Isabella Lilja Wandland skriver:
  !

  Hejhej igen isabelle jag glömde säga att jag borutanför Norrköping
  VÄnliga hälsningar Isabella <33 ;)

 31. Isabella Lilja Wandland skriver:
  !

  Hejhej Isabelle <3
  Jag heter Isabella jag är 11år. Snälla kan du komma och fixa mitt rum ? Jag önskar mig en våningssäng med ett skrivbord under , och en bohylla , sen andra grejer. Mina favorit färger är Turkos,Guldig färg,och sen vitt . Jag hoppas verkligen att du kommer och hjälper mig med mitt dröm rum verkligen.
  P.S mitt mobil nummer är 076-0157126.
  Kram Isabella <3

 32. Tilda Wandland skriver:
  !

  Hej Isabell !
  Jag har ett rum med snetak som är ganska litet. Jag skulle vilja ha en bättre möblering, helt andra tapeter för nu har jag fjärilar och älvor och de känns nu ganska larviga och barnsliga eftersom jag fyller 9 år efter sommaren. Mina favoritfärger är vit, rosa, svart och lila. Jag skulle vilja ha ett Justin Bieber-rum, jag älskar hans musik och honom!
  Snälla Isabell hjälp mig få iordning på mitt dröm-rum, jag älskar dina program!
  Jag bor utanför Norrköping och mitt mobil nr är : 076-0157126
  Kram Tilda <3

 33. indra olofsson skriver:
  !

  Hej isabell
  jag heter indra och är 7 1/2 år.Min mamma vet att jag skriver till dig men jag vill helst inte att hon vet något om du kan hjälpa mig med mitt rum.jag gillar färgerna lila,rön och svart men vit är okej också.Mamma gillar min tapet väldigt mycket men inte jag den är vit med rosa blommor och lite orange.jag skulle vilja ha en mys hörna med många kuddar men jag har ganska litet rum.hoppas du kan hjälpa mig ! ring mig på 063-43206

  ps.jag bor i östersund/frösön
  min adress är högvalla v.1 postnummer är 832 96
  HOPPAS DU KAN HJÄLPA MIG TACK

 34. johanna skriver:
  !

  hej isabbel ja heter johanna och ja bor i fritsla och jag är 8 år jag har inte missat 1 ända avsnitt kan du hjälpa mig ja älskar dit program.Och det skulle betyda innårmt mycket ja är inte för rosa ja blir yr så ja vill att du ska hjälpa mig.Jag vill ha min seng i tacket det har ja villat ha länge
  och ja vill ha en tavla en rit tavla så mycket.ja litar bara på dig. mitt nummer är 0320 72107. ps mina föräldrar
  ja vill inte att dom får se något snälla kom det skulle betyda mycket ja har villat ha ett nytt rum 2 år men det har alldrig blivit av kram johanna =)

 35. elsa skriver:
  !

  mitt tvrumm är en katastråf/SNÄLLA HJÄLP MIG

 36. Jenny skriver:
  !

  Hej Isabelle!!!
  Jag har precis fått ett nytt rum. Det är inte så fint för nästan hur jag än gör på mitt rum blir det inte fint.
  Så snälla kan du hjälpa mig? Jag är 9 år och bor i Vessigebro. Jag vill att väggarna ska vara ljus lila och svarta. Golvet ska vara en vit lurvig matta som täker hela golvet. Det skulle också vara kul om jag hade typ en koja i taket eller på golvet det spelar ingen roll. Men jag hoppas verkligen du kan komma och hjälpa mig snälla snälla!!! Hälsningar Jenny:)

 37. Bianca Cifuentes skriver:
  !

  HEJ ISABELLE. JAG VILL FIXA OCH TRIXA MAD MITT RUM MINA
  FÖRELDRAR VET ATT JAG SKRIVER TILL DIG.JAG HAR SETT ALLA
  AVSNITT I FIXARUMMET.JAG ÄLSKAR DET.JAG SKULLE VILjA
  ATT DU SKULLE KUNNA KOMA TILL MIG.JAG ÄR 10 ÅR.
  MITT RUM ÄR MERA SVART,VITT DET TYCKER JAG INTE SÅ
  MYCKET OM. JAG HOPPAS ATT DU skulle vilja KOMMA .
  HÄLSNINGAR BIANCA.

 38. johanna skriver:
  !

  hej ja heter johanna och är 8 år ja har ett rum som är super fult ja önskar att du kunde hjälpa mig ja tycker att du är bäst på att fixa och bygga.Jag bor i fritsla och vårat telefon nummer är 0320 72107 hoppas att du vill hjälpa mig ps mina föräldrar får inte vetta något inan det är färdigt kram Johanna

 39. kajsa eriksson skriver:
  !

  Hej Isabelle!

  Jag behöver din HJÄLP! Jag har ett jätte fint rum med prinsess lampa vita spetsgardiner och rosa tapeter, fint tycker mamma….. Jag tyckte också att det var fint för två år sedan men jag har sagt till mamma och pappa att jag inte är någon prinsessa längre men dom säger att jag är deras prinsessa. Kan du hjälpa mig för dom fattar ingenting.

  Hälsningar
  Kajsa 8år

 40. antoni skriver:
  !

  snela jag har inte ett sont bra rum tycker jag och jag bor i hökarengen snela

 41. antoni skriver:
  !

  hej isabella jag vil at mit tema ska vara pop

 42. antoni skriver:
  !

  snela hjelp mej jag vill at du hjelper mig jag är 9 år snela

 43. Ellen Winter skriver:
  !

  Jag är 8 år och heter ellen.jag vill gärna fixa till mitt rum. jag tycker att dit program är jätte BRA!!!
  HOPPAS jag kommer med i dit PGRAM!!!
  från en fixa rumet älskare!!!
  HOPPAS HOPPAS HOPPAS
  jag kommer med………………………………….
  epost adresen är min mammas (jag har ingen)

 44. shuku skriver:
  !

  hej isabel jag har troki isabel kan du koma till mig i härnusand på pilgatan ett$$
  $4$$

 45. shuku skriver:
  !

  hej isabel jag har troki isabel kan du koma till mig i härnusand på pilgatan ett

 46. sigrid skriver:
  !

  Jag undrar hur man kan få sadel-stol.som zoee fick

 47. Ida skriver:
  !

  bra, jag vill gärna söka till fixa rumet ;)

  men jag har ett litet rum men jag ska få ett störe, så jag får inte söka tillsdäss :(

  mitt nya rum vill jag ska vara vit, svart, gråt och rött.

  temat ska vara hjärtan <3<3<3
  och en bild tapet på en hund!

 48. mollie skriver:
  !

  hej Isabelle
  Kan du hälpa mig med att fixa mitt rum SNÄLLA Isabelle

 49. Stella skriver:
  !

  Hej Isabel jag vill fixa mitt rum och en massa förvaring spesielt till pyssel! Snälla hjälp mig! Jag skickade in före jul, men kom inte med. Jag vill ha ett svart vitt grönt och lila rum!Och jag vill ha någonstans där jag kan sitta och läsa! Jag älskar att läsa. Och att pyssla förstås! Jag ser på fixa rummet varje gång det går!!! Och nu vill jag vara med. Jag heter Stella och är 8 år. Snälla hjälp mig!?? Mina favoritfärger är grön och lila och svart och vit. Jag vill så gärna att du kommer! Det skulle betyda mycket för mig! SNÄLLA!!!! Jag ser knappt skrivbordet i röran, ska försöka städa!!! P.S. Jag vill gärna ha ny färg på vägarna. Men det är stökigt! du är så bra! D.S. SNÄLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 50. CINDERRELA skriver:
  !

  hej isabell jag vill fixa mitt rum mamma pappa kan inte dom har aldrig tid och lillasuster som är 6år är tramsig hon är allt sugen att susika allt do so har jag en nukel som vi kan stenga mitt rum och en annan suster som heter sakira och är 2år och en bror som ska gifta sig han är 17 han ska fyla över imoron då ska haN HA BRÖLOP NÄR KAN VI FIXA MITT RUM DEN ÄR FULL SNÄLA SNÄLA SNÄLA SNÄLA KAN DU GELPA MIG. JAG ÄR 10ÅR HEJ DÅ ISABEL HOPAS DU KOMMER HOPASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

 51. charlotte skriver:
  !

  hej jag heter charlotte de va jag som skrev förut. snälla hjälp mig!!! ska också fråga pappa:) kram charlotte

 52. charlotte skriver:
  !

  hej jag heter charlotte och är 10 år och vill gärna ha ett hello kitty rum. jag vet inte om jag får för pappa men jag ska fråga han och jag skriver då. men frågan e var jag ska göra av beddsoffan och 3 garderober. de e ganska litet rum.

 53. Olivia grudén skriver:
  !

  Hej Isabelle, jag heter Olivia och är åtta år, och jag vill fixa mitt gamla vanliga, tråkiga gula rum till ett djur rum med en stark djur känsla när man kommer in dit. För jag älskar alla djur utom myror och spindlar. Snälla kom och hjälp mig och mitt tråkiga rum.

  hälsningar Olivia!!!!!

 54. emelie dahl skriver:
  !

  Hej jag hetter Emelie jag vill fixa mitt rum till ett hund rum och tai boxnings rum min dröm är att få ett nyt rum jag ventar

 55. tora reuterling skriver:
  !

  hej Isabelle jag tycker att mit rum är tråkit för jag har bara vit nej tråkit därför vill jag att du ska jelpa mig minna föreldrar vet inte att jag skriver till dig kram tora 9 år