Lisa Knapp

Hemma från sjukhuset

Hemma! Jag behövde stanna ett tag på sjukhuset då jag direkt efter förlossningen blev opererad eftersom jag även denna gång tyvärr sprack. Men trots det så var det en väldigt häftig förlossning med mycket närvaro och härliga stunder emellanåt – men tyvärr så hände det igen som vi också fick uppleva med Ella då jag också sprack. En effekt som jag ändå tycker är positiv med att jag blev opererad med en gång är att de första timmarna i livet får Andreas helt själv bonda med vår prins. Den här gången var allt inte lika främmande för oss heller och vi visste mer vad vi hade att vänta oss efteråt.

Nu har vi dock landat hemma med vår nya familjemedlem. Ella tar det jättebra och vi försöker att fokusera väldigt mycket på henne och att hon ska få känna sig väl till mods. Hon vill hjälpa till och kör gärna vagnen med honom i runt runt i lägenheten. Första dagen när vi skulle lämna henne på förskolan på morgonen så samlade jag alla krafter jag hade och tog med lillebror i vagnen och gick dit. Ella stolt som en tupp stod i mitten och alla barn runtomkring fick se hennes syskon.

Andreas och jag har hunnit med både lite babyblues, euforisk lycka, tomhetskänsla och översvämmande känslor av kärlek till de två barn vi numera har tillsammans. Vi ska nu gå och ta pku prov och vara utanför lägenheten en liten längre stund… Jag skriver mer när jag kommer hem.

Tack tack tack för alla fina lyckönskningar och kommentarer!

Kram LisaKOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  En Kommentar
  1. Sara skriver:
    !

    Grattis hela familjen! Vad ska den lilla heta? :) Kram