Lisa Knapp

Pappa – varför är du tjej?

I morgon är det premiär på Ladies Night och i veckan hade vi möjlighet att äntligen få se showen på ett genrep. Ella fick följa med då det inte var för sent och inte heller var det ”vanliga” upplägget med sittande middag. Ella och hennes jämnåriga kompis Emilia stod uppe på stolarna och riktigt dansade loss. Hur kul som helst att bara titta på dom. Dock lite svårt för Ella emellanåt att förstå att hennes pappa gör en roll uppe på scenen. Hon ropade och vinkade, hoppade upp och ner och önskade inget hellre än att han skulle se och vinka tillbaka.Vid ett tilllfälle hade han möjlighet att göra det och gissa om det var en stolt liten tjej med ett leende öra till öra som vinkade tillbaka.

I en scen så kan jag avslöja är Andreas en tjej. En riktigt snygg sådan (hmmm) i rött långt hår. Ella hörde ju att rösten var hennes pappas, men varför varför såg han ut så där? Hon kunde inte släppa det utan frågade honom senare likt en riktigt grävande journalist om allt kring den scenen. Hur som helst. Showen är grymt bra och nu längtar jag faktskt till Globen…  Kanske vi ses? Kram från showänkan Lisa

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  5 Kommentarer
 1. Petra skriver:
  !

  Hej Lisa!

  Jag tycker Ella är en underbar tjej! Jag undrar också över lillebrors namn! Och så kan jag bara instämma i det Madelene säger: TACK för att du lånar ut Andreas till oss halvtokiga tjejer runt om i Sverige!

  Må gott och krama dina barn!

  Petra

 2. E skriver:
  !

  NAMN PÅ LILLEBROR ÄNNU?! Det kanske är bäst snart att han helt enkelt får heta just det, Lillebror. Det är ju trots allt ett namn….!

 3. Madelene skriver:
  !

  Man blir alldeles tårögd!

  Tack Lisa..
  för att du håller oss uppdaterade och delar med dig av er vardag och för att du ”lånar ut” din Andreas till oss alla ladies runt om i landet. Hälsa och tacka Andreas och grabbarna för en magisk show i Karlstad! Kram

 4. betty skriver:
  !

  Jätte sött detta..*L*

 5. Lotta skriver:
  !

  Hej!
  Hon är verkligen härlig Ella. Var och såg genrepet ikväll och det var verkligen en kanonbra show.
  Kram Lotta