Lisa Knapp

Biggest loser…

Först och främst. Tack fina alla ni som tackar mig (!) för att jag ”lånar” ut Andreas:) Ja men självklart. Helt ärligt, när jag ser honom på scen uppträda i bland annat  Ladies Night så är det inte som min kille jag ser honom. Jag ser honom som den artist han är. Han går upp på scenen och gör det han älskar att göra. Att underhålla, beröra, roa, ja allt som hör till en konsert. Och jag är stolt. Och dessutom, han har så härliga fans därute och många som även kommer fram till mig med gulliga kommentarer. Och ett speciellt tack till dig du härliga tjej och mamma om du läser det här som skrev i din blogg om Andreas och på Andreas facebook om vad det här betydde för dig med Ladies Night. Det är ju precis just det som killarna i Ladies vill uppnå. HUr som helst. Nu är Andreas hemma lite mer. Jippie! Repveckorna är över och Ladies spelas istället bara på helgerna. Nu startar inspelningarna till nya skivan istället och en av de nya låtarna kan man höra ett smakprov på som vinjettmusik på Biggest Loser. Självklart började jag därför att följa det programmet och jag tycker faktiskt det är riktigt bra. Jag tycker inte att de gottar sig i deltagarna utan visar upp fina och bra sidor och hur mycket de kämpar och kämpar för att få bukt med sina extra kilon. Jag tror vi är många som kan känna igen oss i deltagarna. Inte alla i de extra kilona men i hur svårt det är att bryta invanda mönster och hur lätt det är att sätta upp murar för svåra saker som hänt i ens liv. Så till alla er som liksom jag har ryggsäckar från förr som vi behöver ta itu med. Heja er.

Ella sa till min mamma som haft/har bröstcancer att: ”-Mormor, du har bara lite ont i bröstet, det är lite synd om dig men det är mer synd om farmor. (Andreas mamma som har Alzheimers) Hon har ont precis överallt.

Kram Lisa

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  2 Kommentarer
 1. Alexandra skriver:
  !

  Hej Lisa!
  Ska du inte ändra din info. AJ är ju inte aktuell i mello och din son utan namn har ju fötts och Ella har ju fyllt fyra?
  Kram

 2. NillaK skriver:
  !

  Visst är låten kanonbra(de spelar den på radio stockholm just nu)! Men programmet är jag kluven till… visst är det en slags förnedrings tv (även om syftet är bra)!? Värst var det förra programmet när de utsattes för frestelser… Fruktansvärt att se! Jag hoppas det går bra för deltagarna men jag kommer nog i fortsättningen inte att följa programmet! Uppskattar dina bloggar! Kram på dig/NK