Lisa Knapp

Skild eller gift..?

Shit, jag har alldeles för lite tid till allt jag ska göra nu. Försöker prioritera men hur jag än gör så är det för lite tid på kvällen och jag stupar i säng… Eller vaddå säng, på vardagsrumsmattan, på soffan, bredvid Tim i barnresesängen (ja jag får faktiskt plats där:)). Hur som. Vi ska ju gifta oss och hur många saker som helst att göra. Andreas borta i Järvsö hela tiden men sin kör. Jag älskar att han går in för det till 100% men jag är inte glad att han inte är hemma. Det har gått 4 veckor sedan vi sågs ordentligt längre än ett par timmar. Ella var skön häromdagen.

- Mamma, varför måste du iväg och jobba, sa hon en kväll.

- Jo jag måste jobba med bröllopet om det ska bli något bröllop, svarade jag.

- Ja det är bra om ni gifter er annars är ni skilda. Men om ni är skilda vill jag vara mer med pappa, fortsatte hon. Min bonussyster Tuva är mer med sin mamma men jag vill vara med pappa. Fast då kanske du blir ledsen så jag kan vara med dig också, avslutade hon.

Ja det är tur att vi ska gifta oss och inte skilja oss.

Kram på er och trevlig helg!

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  14 Kommentarer
 1. nina skriver:
  !

  Hej Lisa!

  Vi letar efter bloggare som vill vara med och prova våra produkter. Skicka gärna dina kontaktuppgifter till mig på nina.elm@blackberrydistribution.se så berättar jag mer!

  Mvh // Nina

 2. Tina skriver:
  !

  Lisa o Family living

  Ta tag i det här nu och avsluta den här bloggen. Den är bara irriterande och får läsare att tjafsa med varann. Hur ska Lisa klara det här när mammaledigheten är slut och jobbet börjar. Det har ju inte fungerat på nästan ett år.
  Margareta, du behöver inte rycka ut mera………………….

 3. Monica skriver:
  !

  Oj Margaretha är du mormor eller farmor???? Ha,ha,ha…

 4. Matilda skriver:
  !

  Aktuell: Som bloggare i Family Living och som ”showänka” till Ladies Night sambon Andreas.

  och baby x (..!) 4 mån

  Ha,ha,ha…den här bloggen är ju helt värdelös!!! Typiskt en ”duktig flicka” som vill göra massa och så bara faller det platt!!! Det värsta är ju att inte inse att man inte mäktar med utan bara har kvar blogen och uppdaterar typ en gång varje eller varannan månad. Det blir bara värre av det, kolla andra som bloggar och som klarar av det! Nä, Lisa inse att du inte ÄR en bloggerska och lägg ner!!

 5. Tina skriver:
  !

  Nu är det ju inte bröllopet det handlar om utan om hur man sköter sin blogg.Den har varit misskött länge och då lägger man ner bloggen en tid när man vet att man inte kan eller vill eller hinner.
  Sorry Margareta inse fakta, fortsätt gratulera på Andreas sida istället där du brukar skriva.

 6. Margaretha i Lund skriver:
  !

  Kära Lisa!
  En hjärtlig välgångsönskan vill jag skicka till Dig nu när det bara återstår ett par dagar till Andreas & Ditt bröllop! Hoppas också att bröllopsdagen precis så fin som ni drömt om! Du skall veta, Lisa, att Din blogg är uppskattad av många – bry Dig inte om dem som gnäller om att den uppdateras för sällan. Just nu har Du säkert haft en mycket hektiskt tid och det är bara en gång i livet som man planerar för ett av de stora ögonblicken i sitt liv – nämligen det egna bröllopet. För egen del tycker jag att Du skriver så trevligt och det är så härligt att få veta att man ibland inte är ensam om vissa funderingar eller egenskaper. Fortsätt Du att skriva Din blogg när tid ges igen efter det att bröllopsyran lagt sig och vardagslunken återkommit.
  En riktigt stor kram skickar jag till Dig, Andreas, Ella & Tim/Margaretha

 7. malin skriver:
  !

  Nu har ju bloggen inte uppdaterats så himla bra även när hon inte skulle gifta sig…Så jag tycker att hon bara kan inse att hon är en av alla de mammor som inte har tid att blogga även om många andra klarar av det! Hoppas att Sophie Zelmani ska sjunga på brölloppet hon är superbra och supersnygg!!!

 8. Victoria skriver:
  !

  Vilka gnälltanter det är här inne… Tjejen ska gifta sig… Låt henne vara! Inlägg kommer säkert snart!

 9. Helena skriver:
  !

  Guuud vilken tråkig blogg!!! Fattar inte hur Familyliving kan ha med den på sin sida för bloggar, det är ju pinsamt! Tycker att Lisa borde helt göra andra , verkar ju ha för mycket att göra för att ha en blogg! En del mammor hinner blogga en del inte, så är det bara!

 10. Anna skriver:
  !

  Men vad är detta? Varför finns den här bloggen fortfarande kvar? Ta bort!!!!

 11. Anna skriver:
  !

  Jag kan nog hålla med ovanstående. Efter att varit i Thailand samtidigt som er är det roligt att följa bloggen, men för din egen skull så är det nog bättre att fimpa den än att gå med ständigt dåligt samvete för att inte hinna med. Ibland behöver man rensa upp lite i sitt liv och inte ha en massa tvång och måsten som är onödiga. Lycka till med bröllopsplanering och bröllop!!! :-)

 12. Hedda skriver:
  !

  Håller faktiskt med Anita! Sluta med din blogg, varför måste du så envist ha den??? Den är INTE bra!

 13. Anita Egeberg skriver:
  !

  Att skriva en gång i månaden är ingen blogg. Dags att lägga ner? Du har ju uppenbarligen inte tid med det här?

 14. Madde skriver:
  !

  Lilla sötnosen…