Lisa Knapp

Alvarligt sjuk – på riktigt.

Det är inget jag hittar på eller hittade på. Jag önskar däremot av hela mitt hjärta att det är så och att det här är en mardröm som går att vakna upp ur. Min höst började skit och jag fick en infektion läkarna inte rådde på. Mina värden var skyhöga jag skickades mellan läkare och specilister som bara såg oroade ut. När ingen antibiotika som jag fick hjälpte missade jag min egen älskade  systers bröllop där jag skulle varit tärna.Ja, ja (inte precis hela världen) bara jag fick bli frisk och leva tänkte vi då men anade föga att höstens djävligheter inte var över när läkarna efter att ha gett mig i deras ”öron” och slarvigt uttryck rävgift… åtminstonde gjorde så att jag fick bra värden igen. Det varade i några dagar… sedan.., Nu ligger jag här och ska snart få byta sjukhus. Där jag ligger nu finns ingen specialkompetens för det jag har och det jag hittills har fått veta är att det jag nu drabbats av är väldigt väldigt ovanligt. Jag ska iaf till en neurokirurgisk avdelning men vi vet inte så mycket om det jag har då det är just så ovanligt. Ingen här kan svara på frågor om behandlingar, framtid, risker, chanser ja vad som helst som rör sig i mitt huvud nu. Å det är mycket vill jag lova. Så jag är ledsen att många av er är besvikna att jag inte skriver, men. Just nu är livet viktigare och att hålla huvudet ovanför vattnet. Det är förståts jobbigt hemma oxå så vi har ständiga logistikproblem. Jag vill givetvis träffa barnen så ofta som möjligt men det går ju inte alltid med förkylningar och allt och andreas har sin show på Börsen to-lö. Den dag jag vet mer och återigen orkar kommer jag tillbaka och berättar mer. Till dess Ta hand om varandra – ge Kärlek mot varandra eller en liten kram bara det smittar på ett friskt sätt./Lisa

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  14 Kommentarer
 1. Marie skriver:
  !

  Ta hand om dig! Hoppas att du snart får känna dig bättre…. Många Varma Krya På Dig- Kramar Från Mig

 2. NillaK skriver:
  !

  Hoppas verkligen de kommer på vad det är för fel och att de sätter in behandling snarast. Vilka värden är det som har stuckit iväg? Man tycker att någon i stor stockholmsområdet skulle väl komma på vad det är!! Håller alla tummar jag har att du snart blir bättre och får komma hem till din familj igen! Kram/Nilla

 3. Maddus skriver:
  !

  Styrkekramar till Dig och de Dina!

 4. Frida skriver:
  !

  Kräv att flera olika läkare kollar dig, ofta kan de se så olika saker. När får du komma hem???

 5. katarina skriver:
  !

  Nej,vad jobbigt!Förstår att du är orolig och ledsen..Stackars dig.Att inte få något vettigt svar måste tära ordentligt.Hoppas ditt nästa blogginlägg är positivt!
  Ta hand om dig/katarina

 6. Ami skriver:
  !

  Krya på dig!

 7. Lynn skriver:
  !

  Jag skall be för dig.

 8. Mia skriver:
  !

  Men fy vad hemskt! Tänk för guds skull inte på bloggen utan se till att bli frisk! Stort krya på dig!! Kram Mia

 9. Margaretha i Lund skriver:
  !

  Kära Lisa!
  Så tråkigt att läsa att Du drabbats av svår sjukdom. När det gäller diagnos kan det ibland ta förvånansvärt lång tid för läkarkompetensen att ringa in den rätta. Har själv liksom några vänner råkat ut för just detta och det viktigaste är i denna situation att stå på sig så att man verkligen får alla de undersökningar som behövs för att nå fram till diagnosen. Det gamla talesättet ”Man måste vara frisk för att kunna vara sjuk” gäller fortfarande. Hoppas att Dina närmaste kan hjälpa Dig att nå fram och att Du själv orkar kämpa trots kraftlöshet och ev smärtor. Önskar Dig lycka till i kampen och hoppas att Du snart är tillbaka i Ditt vardagsliv med man, barn, familj och vänner. Finn styrka i att tänka på alla fina stunder Du har haft i år t ex Andreas & Ditt bröllop, där Du formligen strålade. Stor kram från Margaretha

 10. Sara skriver:
  !

  allt stöd och styrka.

 11. camilla skriver:
  !

  Väldigt tråkigt att höra om din sjukdom. Hoppas verkligen de kommer på vad som är fel så de kan ge dig någon behandling. Tänker på er alla Kramar från hbg

 12. Anna skriver:
  !

  Men fy så hemskt! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det ”bara” är ”vanlig” utbrändhet som visar sig på det sättet. Ni har ju haft ett händelserikt år med bröllop, Andreas har varit offentlig i olika sammanhang under året och ni har små barn, mamma”ledighet” och ska börja jobba.

  Har du gjort en hårmineralanalys? Det kan visa på obalanser i kroppen. Kostar en liten slant men är inget större ingrepp än lite hårstrån som skickas på analys.

  Jag hoppas hoppas verkligen att du får den vård du behöver och att du snart känner dig piggare. Och framför allt att du kan umgås med dina barn och man.

  Krya på dig!! Kram !

 13. Ellinor skriver:
  !

  Nej, vilka ledsamma nyheter! Tack för att du rapporterar.

  Tänk vilka vändningar livet kan ta, när man minst anar det. Jag vet själv, av egen erfarenhet, att man långt ifrån alltid tillhör ”majoriteten”. Allt kan hända. Men så länge allt kan hända, finns det också hopp.

  Hoppas av hela mitt hjärta att du får hjälp och kan finna vägen framåt igen!

  Skickar en kram, fast vi inte känner varandra.

 14. Petra skriver:
  !

  Men herregud Lisa! Vem kunde ana att det skulle vara så illa med dig! Jag vet inte vad mina ord kan ge dig men jag hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver och att du blir frisk. Ta riktigt väl hand om dig och låt din familj ta hand om dig. All kärlek och kramar i massor… Petra