Lisa Knapp

Nervös.

… Hej igen. Nu har vi precis varit på genrep inför Melodifestivalen i morgon. Efter den här hösten och den hemska starten på det här året så var det så stort att sitta där med Ella och se Andreas uppträda. Vi är där, vi mår efter omständigheterna bra och vi är tillsammans. Det är det viktigaste. Men oj vad nervös jag ändå blev. Fast det bara var genrep. Finaste Andreas. Jag hoppas så att det går bra för honom i morgon. Han har ställt upp för mig så enormt under hösten och genom allt jag gått igenom. Jag tror jag har världens bästa man. Nu är det hans tur. / Kram på er å puss på dig min älskling. Lisa

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  5 Kommentarer
 1. kristina skriver:
  !

  Hej!
  Igår när jag sms-röstade på Andreas fick jag till svar, ”tack för att du röstade på Thorsten”. Alltså man blir ju rädd att något var knas med röstningen?? Jag kollade telefonnumret flera gånger..och det nummer som stod i Expressen måste det varit något fel med.? Bara hoppas att rösten gick till Andreas även fast man fick svaret att man röstat på Thorsten, som ju var med förra veckan. Andreas var bäst!
  Hälsningar Kristina

 2. Cattis skriver:
  !

  Din man har en underbar röst, vi var i Leksand igår och hejade på Andreas så mycket vi kunde, min dotter Ida 16 år var lyrisk efter att få göra high five med honom, innan han klev på scenen. När jag läser din blogg så gör det ont. Fina fina familje, önskar Er all lycka och stort krya på dig Lisa. Det här fixar ni tillsammans. Att du är star är jag säker på och att du dessutom har ett stort stöd av din man och barn. Stor Kram

 3. Margaretha i Lund skriver:
  !

  Kära Lisa!
  Du såg helt fanstasik ut på bilderna från Leksand igår! Så söt och fräsch! Ett mirakel med tanke på allt som drabbat Dig det senaste halvåret. Sedan var det förstås riktigt ledsamt att Andreas inte gick direkt till Globen – något jag var helt övertygad om att han skulle göra. Andreas var ju bäst! Kan inte förstå att någon kunde rösta på Björn Ranelids dåliga bidrag. Du och hela familjen hade som läget är också behövt något riktigt uppiggande att glädja er åt. Nu återstår bara att fortsätta att rösta fram Andreas från Andra chansen till Globen! Stor kram från Margaretha
  PS! Skickar med ett Grattis till Ella på hennes namnsdag idag. DS!

 4. Linda skriver:
  !

  Hej Lisa!
  Hittade till din blogg igår. När jag läser om allt du har varit med om blir jag skrämd…man ska inte vara med om sådant när man är småbarnsförälder (ingen ska behöva uppleva en sådan hemsk tid i sitt liv, men du förstår nog vad jag menar)…det är en förälders mardröm, tror jag (förutom att det ska hända ens barn något.) Själv har jag haft tur och sluppit något sådant i min närmsta omgivning/familj, men jag tänker ofta ofta på unga föräldrar som går igenom något livsomvälvande.
  Sänder dig många krya på kramar och hoppas att du snart skriver här igen – du har precis fått en ny läsare till din blogg! :-)
  //Linda

 5. Fredrik skriver:
  !

  Hej Lisa!

  Jag kom ihåg dig från Robinson och hur underbar du verkade vara som person. När jag läser i tidningarna om dina hälsoproblem så tycker jag det är djupt sorgligt och jag hoppas verkligen du kryar på dig!