Lisa Knapp

Ladda om, ladda nytt

Hej,

Har kommit hem från ytterligare en undersökning nu. Den var lite obehagligare att göra denna gång och svaren får jag vänta på ett tag. Jobbigt, men det var skönt att inte behöva stanna kvar på sjukhuset och sova där. Varje natt hemma bredvid ett eller två snusande barn är ovärderligt. De är begränsade, dyrbara och tänk, ändå helt gratis. Trots att sömnen blir några timmar färre så är lyckan och den kärlek man får tillbaka och känner själv värd alla minuter tillsammans.

Annars gick det ganska mycket energi igår till att ladda om efter helgen för hela familjen. Peppa varandra med lite glädje och nya tankar. Och med barn är det lätt att kastas in i vardagen igen. Det är val av frukost, val av kläder, val av middagsmat, val av godnattsaga… jag som så ofta har beslutsångest och svårt att välja får verkligen öva mig med barnen. Ganska ofta blir det dock ole dole doff… Kanske inte det bästa sättet men ibland den lättaste utvägen. I dag gick Ella stolt iväg i ett par jeans under overallen. Ett stort steg för en tjej som vi har haft svårt att få på någonting annat än klänningar. Det valde hon alldeles själv och utan ole dole doffande… Jag stog kvar och log.

Kram Lisa

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  2 Kommentarer
 1. Cattis skriver:
  !

  Kram och krya på Lisa!!

 2. Jossan skriver:
  !

  Krya på dig, Lisa! Detta kommer att gå bra!
  Kram J