Lisa Knapp

När bubblan är över..

Vi lever just nu i en schlagerbubbla emellanåt. Jag blir så engagerad i den här tävlingen och i Andreas så det nästan är osunt emellanåt. Men det är också kul och framför allt se Ellas och Tims stolta miner över sin pappa och när de nynnar hans låt. När tävlingen är över ska ni få se ett skönt klipp när Andreas, Tim och Ella ”jammar” tillsammans. (Jag lyckades inte lägga upp det nu och behöver någon mer teknisk för att komprimera och lägga upp). Tim har iallafall störtskön mic och gitarr hållning samtidig och Ella förvånar med riktigt bra rytm.

Nu är vi snart på väg till Nykping. Det var inte helt självklart att vi skulle orka ner men jag har många vänner och även familjemedlemmar som kommer åka ner så vi stöttar och hjälper varandra. Nya skyltar görs och nervositeten börjar kännas. Å ändå så måste vi komma ihåg. Det här en period i livet och inte hela livet och inte det viktigaste av allt… Fast just idag känns det så och visst vore det kul om det gick bra ikväll.

Stor kram till er så länge och hoppas ni får en mysig och skön helg.

Lisa

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  23 Kommentarer
 1. Anki skriver:
  !

  Jag har varit förvånad faktiskt när Lisa fått kommentarer i stil med ”Du verkar vara en sån fin person.” Jag har alltid tyckt att hon verkat genomfalsk och beräknande. Hon hade ju inget vidare rykte när hon var med i Robinson heller, ”en ulv i fårakläder” Inte så smickrande direkt… Nej, Andreas borde öppna ögonen och se att han är gift med en allt annat än ”fin person!”

 2. Mia skriver:
  !

  Ja vi vet alla att Lisa inte vill skriva om hon inte kan ”promota” sin man…Hoppas det var kul på golfen förresten som du skrev om på twitter igår. Det är bara synd att inte Familyliving kan ha en annan bloggare på den här platsen, Lisa har ju inte skrivit på 2, 5 månader. Hon känns väldigt FALSK som människa!!!!!

 3. Tina skriver:
  !

  Jag håller med er, Lisa vill inte skriva här längre och det får vi respektera. Mitt förslag är att vi struntar i att reta oss på den här sidan och bojkottar hennes ”blogg”. Hon twittrar ju hela tiden om ni vill följa livet med Andreas för Lisa själv är väl totalt ointressant? En nolla är vad hon är.

 4. Mona skriver:
  !

  Ja, lägg ner ”bloggen” nu Lisa! När det var Mellotider så skriver du var och varannan dag + går till pressen om din ”sjukdom”. Tyvärr gick folket inte på det och Andreas vann inte på långa vägar. Get a life girl!!! Du är faktiskt patetisk och jag tycker faktiskt lite synd om Andreas! Och ditt utspel på Lailas blogg var ju så här efterhand JÄTTEROLIGT!!! Ha, ha, ha! Klipp dig och skaffa dig ett jobb!

 5. Inger skriver:
  !

  Lägg ner denna blogg nu. Tycker inte ens synd om dig längre då jag börjar förstå att det enbart var röstfiske du höll på med. Hoppas bara inte att du tjänar pengar på denna blogg.

 6. Elin skriver:
  !

  Två månader sen senaste inlägget! Kanske läge att bara skriva några rader och berätta om bloggen ska vara kvar, eftersom du skriver på Twitter?

 7. Pernilla skriver:
  !

  Vilken dålig stil, skriva enbart när man tror att det ska ge någon vinning (som typ att Andreas skulle vinna melodifestivalen), jag mår illa, plus att snyfta om sin sjukdom i blogg plus press!!! Trodde bättre om Lisa, men glöm inte att hon varit med i Robison! Och vem gör så om man inte bara vill bli känd,,, hahahaahaaaaa! Hoppas att hon inte får betalt för denna pissblogg!

 8. My skriver:
  !

  Det är väl klart att man ska lyssna på vad folk skriver och säger…. Det är väl därför som man har en blogg…. För att ha en dialog med sina läsare. Samtidgt så är det väl bra att där finns personer som kan vara ärliga och säga sin åsikt utan att bara behöva fjäska! Det kan väl inte finnas en vetig person som tycker att detta är en bra blogg. Den är ju bara patetisk. Skriva en massa och beklaga sig när det behövs, anser inte jag är en bra blogg. Jag har läst andra bloggar som jag anser är bra och intressanta…. denna tillhör definitivt inte dom.

 9. Mia skriver:
  !

  Kollade just Lisas Twitter och där är det full fart som om inget har hänt, så, nä hon ligger nog inte på sjukhuset!! Men om Andreas ska vara med i någon ny tävling så blir det nog fart på bloggen ska ni se. Man måste ju stötta sin man på alla tänkbara sätt!

 10. Camilla skriver:
  !

  Hej Lisa!
  Hoppas du mår bättre nu och inte bryr dig om vad folk skriver.
  Ta hand om dig och din familj.
  Kramar till er alla.

 11. Anja skriver:
  !

  Någon berättade för mig om denna (så kallade) blogg. Men inte trodde jag på det som sades. Det är ju patetiskt att man använder sin sjukdom för att få röster. Men nu har vi i alla fall kanske fått svaret på varför det gick som det gick för honom. Men nu får du snart skriva igen… Det ska bli så roligt att få läsa vad nästa snyft förklaring blir för att du inte har kunnat skriva på länge.

 12. Maria skriver:
  !

  Får du betalt för den här bloggen? Det är ju närmast pinsamt? Har inte din MAN någon annan aktivitet som du kan engarera dig i och skriva om dagligen? Inte för att vara elak, men jag tror inte din sjukdom är så allvarlig och jag tror att du kan ha en blogg! Patetist!

 13. Elin skriver:
  !

  Ja, på Twitter var det mycket aktivitet: bilder och rapporter om allt möjligt. Kanske bättre att bara satsa på Twitter då?

 14. Zelma skriver:
  !

  Det verkar nästan bara vara en schlagerkupp du höll på med när du bloggade dagligen + att kvällstidningarna skrev om din sjukdom. Synd att du inte kan fortsätta blogga! På Twitter är du ju mer aktiv….

 15. Inger skriver:
  !

  Hej Lisa!
  Hoppas att det inte hänt dig något allvarligt nu igen. Ser fram emot att få läsa på din blogg igen. Hoppas allt är bra med dig och din familj. Kramar till er alla.

 16. Tina skriver:
  !

  Hej Lisa

  Önskar dig en Glad Påsk och att du mår bättre nu. Vore roligt om du återkom med lite info även om Melodifestivalen är över. Vi kan väl få höra hur du mår även om du inte behöver ha hjälp med att stötta Andreas?
  Kram på dig

 17. Malin skriver:
  !

  Tråkigt att du inte skriver lika mycket nu när det inte är melodifestivaltider längre! Har du tappat gnistan helt???

 18. mans skriver:
  !

  Andreas gjorde jättebra ifrån sig! Men vad är det för tävling han ställer upp i? C B:s koncept (som det har utvecklats till) kanske inte riktigt är rätt musikforum…

  Krya på dig!!!

 19. anna skriver:
  !

  Hej!

  Hmm, vad ska jag skriva egentligen, bara kände att jag ville skriva några ord. Jag blir så berörd av er situation. Vi är ungefär lika gamla och har barn i samma ålder. Det är så jobbigt att läsa om hur svårt ni har/har haft det.

  Trist att det inte gick vägen för Andreas i kväll men men han står ju inte och faller med det i alla fal…

  Önskar nu att du får pigga på dig och att ni får en härlig vår…

  Kram
  anna i småland

 20. Margaretha i Lund skriver:
  !

  Kära Lisa!
  Så är schlagerbubblan över – tråkigt på alla sätt, men sant. Vi är ju många som i likhet med Dig, Ella och Tim verkligen hoppats och trott på Andreas och hans glada och charmiga Lovelight. Är uppriktigt ledsen att Andreas inte gick vidare och röstade oavbrutet under de tio miuterna somstod till buds, men det hjälpte tyvärr inte. Ser nu istället för Globenfinalen fram emot familjen Johsons musicerande här på Din sida som utlovat. Glädjer mig också åt att Du just nu har haft krafter att skriva mycket på bloggen. Du skriver alltid så inspirerande och tänkvärt! Ta väl hand om Dig och familjen nu! Kram från Margaretha

 21. Sophie Z skriver:
  !

  Töntigt med sånna här artiklar samma dag (röstfiske)!!!
  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14461016.ab

 22. Cattis skriver:
  !

  Håller tummarna, för båda Andreas och Dig Lisa!!

 23. Johanna skriver:
  !

  Hej Lisa!
  Din blogg är så bra och så rörande. Jag önskar er all lycka i världen och lycka till ikväll!
  Heja er!
  /J