Persiljas Hus

Vete fan om gult är fult.

Pangbild lånad här.

Här går jag annars omkring med en påse på huvudet sen jag insåg att jag har en snopp mitt i ansiktet…

Jag bröt ihop lite och såg bara framför mig det macron visade…  Jag kan ju upplysa er om att jag inte bara fotade näsan med macro igår. Jag fotade rynkiga öron, grått hårfäste, lurviga ögonbryn, röda näsvingar och hängkinder. (Är man störd nörd så är man.) Macro är fruktansvärt skoningslöst, så efter den behandlingen är det som att jag behöver ett säkerhetsavstånd till alla jag möter. Inga macroavstånd tack, håll er minst två meter bort tack. Jag är så anskrämlig att ni tappar matlusten, kanske till och med livslusten så backa nu tack. Typ. Ba.

Nej, jag skojar bara. Jag har hämtat mig fullständigt från den chockartade navelskådande närhetsupplevelsen.

Annat fult i världen är gult. Tycker jag. Särskilt lejongult, brungult och senapsgult. Citrongult är väl okej, men det är inte ofta jag väljer det ändå.  Det är nåt med gult…Jag tror jag blir ARG av gult eller så är det att jag blir överstimulerad. Gult stimulerar ju sinnena sägs det och ska vara en bra färg i arbetsrum men min hjärna går nästan alltid på helvarv ändå så jag behöver inte mer stimulans. Kanske är det därför jag inte väljer gult så ofta. Vad vet jag?

Gult hos andra tycker jag däremot är mycket fint!

Kolla bara in dubbeldörren! My God så snyggt!!! Jag är beredd att måla på stört!!!!

Gult med grönt är särskilt skönt.

För att inte tala om gulgrönt!

Men allra allra bäst gör sig ändå gult mot rosa. När jag ser det här är jag plötsligt såld på gult.

Alla bilder är lånade från Flickr och Styleroom, två sajter med mycket fantastisk inredning! (Mycket tråkig inredning också, men den som söker finner!)

KOMMENTERA