Persiljas Hus

Gourmetmat och sånt.

Nu under höstlovet har jag låtit ungarna ansvara för varsin matdag. Det är bra träning och mest av allt ett perfekt sätt att få sätta sig till ett dukat bord flera dagar på raken. Maträtten bestämmer kocken för dagen. Idag fanns det hela två rätter att välja på. Spagetti och stekt korv eller spagetti och ostekt korv. Jag valde stekt. Det är ju lika bra att lyxa till det när nu andra kockar. Min mat fick dessutom lite extra piff. Med lite sambal oelek lucullus blir det alltid lite extra festligt.

 

 

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  2 Kommentarer
 1. !

  cheap nike foamposites…

  Gourmetmat och sånt. – Persiljas Hus…

 2. persiljashus skriver:
  !

  LEIAMIA: Jag tror att ungdomen är bättre än vi anaaar. ;) Men HELA huset? Ja, lite misstänksam blir man allt. hahaaha

 3. LeiaMia skriver:
  !

  Sambal är favvokryddan här också när sönerna lagar mat, så gott så! Idag när jag kom hem från ett museimöte på Partille slott hade den yngste (17 år) städat hela huset (nja, förutom storebrors rum då förstås!) OCH vikt ihop tvätten. Man anar nån slags baktanke… hm…