En söndag utan skrot. – Persiljas Hus
Persiljas Hus

En söndag utan skrot.

Denna söndag har varit allt annat än vilodag. Har lyckats klämma in hur mycket som helst. Ibland känns det bra att få saker gjorda även om jag gillar att ha söndagar fria. Skrotarsöndagar brukar jag kalla det när vi sover länge och skrotar omkring i morgonrockar halva dagen och äter långa frukostar och inte stressar ett endaste dugg. Men idag har det inte varit skrotarsöndag. Faktiskt snurrar det nästan i mitt huvud just nu och jag kommer inte på vad jag egentligen skulle skriva om när jag satte mig. Jag kan iallafall visa att jag plötsligt såg att jag ju redan hade den perfekta hyllan för busskort och sånt så den åkte snabbt upp på väggen. Den har jag förut haft lite sybehör i.

Jag kan visa anemonerna som jag plockat in eftersom det kändes som att de skulle få det bättre inne än ute i det stormande regnrusket som vi haft på sista tiden.

Nu ska jag dyka i säng med min superbraiga bok. Att springa av Maria Sveland. Jag har längtat sen i morse att få fortsätta läsa den.

I morgon är en annan dag. En utan stress hoppas jag. Jag gillar inte alls stress.

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  11 Kommentarer
 1. !

  Looking forward to reading more. Great blog article.Thanks Again. Want more.
  advice to follow when searching for a lawyer

 2. !

  I am so grateful for your article post. Will read on…
  soccer stats

 3. kho hàng skriver:
  !

  Thanks for the post.Really thank you! Cool.
  giá kệ

 4. !

  wow, awesome blog post.Much thanks again. Will read on…
  scott sohr lawsuit

 5. !

  Really enjoyed this blog post.Really looking forward to read more. Cool.
  advice to follow when searching for a lawyer

 6. !

  Muchos Gracias for your blog post.Really looking forward to read more. Great.
  Las Vegas criminal defense attorney

 7. !

  I value the article post.Really thank you! Much obliged.
  drug crime lawyer in Boston

 8. !

  Muchos Gracias for your post.Really thank you! Fantastic.
  Austin DWI lawyer

 9. !

  A round of applause for your blog.Much thanks again. Want more.
  high pr backlinks

 10. Jenny skriver:
  !

  Men se där, hyllan sitter ju perfekt!!
  Ha en skön vecka! KRAM