Persiljas Hus

En söndag utan skrot.

Denna söndag har varit allt annat än vilodag. Har lyckats klämma in hur mycket som helst. Ibland känns det bra att få saker gjorda även om jag gillar att ha söndagar fria. Skrotarsöndagar brukar jag kalla det när vi sover länge och skrotar omkring i morgonrockar halva dagen och äter långa frukostar och inte stressar ett endaste dugg. Men idag har det inte varit skrotarsöndag. Faktiskt snurrar det nästan i mitt huvud just nu och jag kommer inte på vad jag egentligen skulle skriva om när jag satte mig. Jag kan iallafall visa att jag plötsligt såg att jag ju redan hade den perfekta hyllan för busskort och sånt så den åkte snabbt upp på väggen. Den har jag förut haft lite sybehör i.

Jag kan visa anemonerna som jag plockat in eftersom det kändes som att de skulle få det bättre inne än ute i det stormande regnrusket som vi haft på sista tiden.

Nu ska jag dyka i säng med min superbraiga bok. Att springa av Maria Sveland. Jag har längtat sen i morse att få fortsätta läsa den.

I morgon är en annan dag. En utan stress hoppas jag. Jag gillar inte alls stress.

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  12 Kommentarer
 1. seo skriver:
  !

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

 2. !

  Looking forward to reading more. Great blog article.Thanks Again. Want more.
  advice to follow when searching for a lawyer

 3. !

  I am so grateful for your article post. Will read on…
  soccer stats

 4. kho hàng skriver:
  !

  Thanks for the post.Really thank you! Cool.
  giá kệ

 5. !

  wow, awesome blog post.Much thanks again. Will read on…
  scott sohr lawsuit

 6. !

  Really enjoyed this blog post.Really looking forward to read more. Cool.
  advice to follow when searching for a lawyer

 7. !

  Muchos Gracias for your blog post.Really looking forward to read more. Great.
  Las Vegas criminal defense attorney

 8. !

  I value the article post.Really thank you! Much obliged.
  drug crime lawyer in Boston

 9. !

  Muchos Gracias for your post.Really thank you! Fantastic.
  Austin DWI lawyer

 10. !

  A round of applause for your blog.Much thanks again. Want more.
  high pr backlinks

 11. Jenny skriver:
  !

  Men se där, hyllan sitter ju perfekt!!
  Ha en skön vecka! KRAM