Persiljas Hus

Nu puttrar det!

Nu! Nu händer det något i mig. Det puttrar och pirrar. Inspirationskällan har börjat fyllas på. Det är magiskt. Jag är lyckligt lottad med en bubblande kreativitet i mig för det mesta men då den plötsligt saknas blir det så tomt så tomt att jag får lite småpanik av saknad. Det är då jag gnäller om bristande inspiration.

Och så när det börjar sippra in igen blir jag alldeles skuttig i hela kroppen. Det riktigt rinner in i varje vrå och ger kolsyrebubbelglädje i varendaste del av mig. Det finns ingen bättre känsla. Det är samma puttrande bubblande som i en nyförälskelse. Det är sådär pirrhärligt att vakna på morgonen och innan jag somnar längtar jag till dagen efter för att jag får vara i min inspiration igen. Det är min vardagsdrog. Plötsligt ser jag saker och färger som jag kanske varit lite småblind inför. Saker som funnits där hela tiden men som nu gör mig gladare. Jag ser alla bilder på nytt. Jag ser cirkuselefanterna på rad.  Jag gapskrattar när jag ringer hem och väcker sonen  och han ropar hallå hallå alldeles yrvaken och sömndrucken. Sen skrattar jag hela bilturen för det där hallået som lät så roligt. Jag ser ljuset från snön och känner ända in i bröstet hur gott det gör. Hur jag liksom kan dra djupare andetag och luften innehåller på nåt sätt mer än annars. Hela min kropp förvandlas till något mer. Mina sinnen öppnar sig vidöppna och det är så härligt.

Och allt detta är den där inspirationens förtjänst?

Antagligen handlar det om något mer kemiskt. Någon bristsubstans som plötsligt blir i rätt nivå igen eller så. Men guuuud det låter ju såååå mycket tråkigare. Nä, jag tror mer på min jobbaigångteori. Jag har ju haft ”nerförsrull och spring” för hela slanten. Det är väl klart det är det!

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  7 Kommentarer
 1. rhypepfoops skriver:
  !

  The fun part is picking a style: the model comes in three different colors; white, black, and gold.[url=http://www.theolmec.com]lululemon canada[/url] You would not wish to buy something with a top amount alone to acquisition out that it is not the absolute thing.
  womens oakley sunglasses, oakley cycling sunglasses, Very clear to determine: Decide on Creator SunglassesInvesting with a set of good quality creator sunglasses may perhaps look like some huge cash, nevertheless in reality when you invest in a set of cheap cups, after some time, you probably be doing poor harm.
  It is quite obvious that they carry no guarantee or warranty cards, and they often come with virtually no proof purchase.

  Fitovers sunlight are manufactured designed for utilise pertaining to normal specs.Correct decision Now Check out more reviews in the Cheap Oakley sunglasses and pick out your individual Oakley sunglasses today The creator i have told has specialized for the latest trends relating to sunglasses.[url=http://medqual.fr/pro/log.php]sac longchamp[/url] A national movement is growing to make parents aware of their rights to opt out of these tests.
  Discount Oakley Sunglasses are hot picks this festive seasonPRLog (Press Release) – Nov.
  Therefore, a lot manufacturers possess sighted there are lots of civilians whom encounter themselves within need of assistance Replica Oakley Sunglasses cheap of tall quality and of course within a cheap price and also possess also robbed affair hastily towards agree the market instantly.

  It doesn’t sound like they actually have a policy in writing about it, and they should have explained it better to her.Duplicate Oakley Sunglasses Are Really Low costYou already know it is laborious to tell the difference between bona fide and double Replica Oakley SunglassesThe thing is that these fake sun shades are taking in item getting fatigued for the Oakley business that has labored for thus many years to amass the repute for establishing quality sunglasses.Disclaimer: Issuers of the press releases are solely responsible for the content of their press releases.[url=http://ubicinc.com/lululemon.php]lululemon athletica[/url] World-wide Cruising Brad Weber on his particular 16-year professional, Oakley Sporting Solar shades Solar shades, additionally, the competitiveness of greater than 20 states, has access to a few Universe Titles labels.

 2. Fake Oakleys skriver:
  !

  I’m not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.

 3. persiljashus skriver:
  !

  ELLEN: Det här har jag lärt mig den hårda vägen. :)
  NINETTE: Tack vad glad jag blir för dina ord! :) Detsamma!
  FRK PRICKIG: Ja! :)
  QUEEN: Jamen eller hur! :)

 4. !

  Vad härliga de dagarna är så det spritter och bubblar!

 5. Ninette skriver:
  !

  Hinner inte så mycket kommentera nuförtiden som jag sku ha lust på, men du underhåller mej med dina härliga inlägg och fina bilder, bara så du vet! kul att inspirationen kommit tillbaks (det märktes inte på inläggen att den inte var där tycker jag!)

 6. Ellen skriver:
  !

  Jeg synes det er såååå vanskelig å jobbe meg i gang. du har virkelig min beundring der!! Akkurat nå er jeg i en periode der jeg forsøker å styre mer av lyst. Men å satse BARE på det, det nytter vel heller ikke…. Kanskje jeg egentliger en latmakk innerst inne. En latmakk som biter seg selv i halen – hahaha!!