Tillbaka där allt började

Julmarknad

Febern borta och eftersom alla i familjen klättrar på väggarna, efter den degigaste lördagen i mannaminne, bestämmer vi oss för att gå på julmarknad. Målet är den gulliga lilla staden Sigtuna, som nås rätt enkelt från oss eftersom vi bara behöver åka rakt västerut. Inte hålla på och snurra in till stan, där alla julmarknader ger en känsla av inklämd sardin i sardinburk.

Det är folk i Sigtuna också, men det märks inte på samma sätt eftersom det finns många små gator att gå på. Tänk en liten stad vid vattnet med en massa gamla, vackra trähus med krusiduller. Rena rama Madicken-idyllen där vi avslutade julmyset med att sätta oss på ett litet café vid vattnet och äta våfflor (barnen) och dricka glögg (vi).

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  2 Kommentarer
  1. tillbakadaralltborjade skriver:
    !

    Åh tack! Vi lär åka dit igen, men det blir nog inte förrän nästa år. Riktigt mysigt var det! :-)

  2. !

    Hej,

    kul att ni kom och hälsade på oss i Sigtuna. Och ni är välkomna tillbaka redan nästa helg, då vi ställer till med årets sista julmarknad!